23948sdkhjf

Belysning från Chicago

Ett ljustorn med hydrauliskt höjdkontrollerad mast upp till nio meters höjd och roterbar i 340 grader har lanserats i Sverige av Chicago Pneumatic.
Belysningsmasten är enkel att använda, tillförlitlig och lätt att reglera, lovar Ralf Majchrzak, Chicago Pneumatics affärsutvecklare för bygg- och anläggningsutrustning i Skandinavien.

Enligt tillverkaren kan det nya ljustornet CPLT H5 användas för olika uppgifter inom bland annat byggverksamhet och gruvdrift liksom för belysning på allmänna platser, exempelvis i samband med event och sportarrangemang.

Enligt tillverkaren uppfyller den nya belysningsmasten, med fyra metallhalogenlampor på vardera 1 000 watt, alla gällande EU-föreskrifter. En 114-literstank med utvändiga tanklock ska säkerställa att belysningsmastens Kubota-motor ska klara långvarig, kontinuerlig drift.

En digital manöverpanel med lampautomatik och tidsstyrning har tagits fram speciellt för belysningsmaster. Därtill utlovas bränslebesparande funktioner.

Belysningsmastens metallkaross ska skydda mot yttre påverkan samtidigt som breda serviceluckor och en utlovad spillfri konstruktion ska förenkla servicearbetet.

Stabiliseringsben ska medverka till ökad säkerhet. Enheten utlovas uppfylla de krav som behövs för att registreras som dragfordon efter bil.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078