23948sdkhjf

Snabbetablerad dammbekämpning

– Med Mist-Air kan vi erbjuda ett komplett system för damm- och odörbekämpning inne i byggnader. Det är effektivt med låga kostnader samt enkelt att underhålla. Dessutom slipper allt nere på golvet att bli blött, lovar Svend M Andersen, vd på Andersen Contractor.
Mist-Air har lång erfarenhet av att förhindra problem med dammbildning, exempelvis vid arbetsmoment som sortering, behandling eller lastning. Bland annat hänvisas till att ungefär 5 000 system installerats runt om i världen.

Dammet bekämpas med en fin vattendimma, som både förbättrar arbetsmiljön och minskar problemen med odörer. Dessutom blir det inte blött på golv och maskiner eftersom vattendimman utlovas hålla sig i luften utan att falla till marken. Endast den lilla mängd vatten som behövs skickas ut i luften.

Systemet monteras snabbt och enkelt i taket i byggnader. En enda basenhet ska kunna täcka en byggnad med individuella kontroller för flera delar av området. Systemet ska dessutom lätt kunna byggas ut om så behövs.

Enligt den nyblivne återförsäljaren Andersen Contractor är systemet uppbyggt av komponenter som dels undviker blockeringar av vattenflödena och dels har 20 års korrosionsgaranti.

Systemet kan även användas utomhus där minimala vattenflöden är ett krav.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078