23948sdkhjf

Bra drag i väst

Schakt i Västs vd nya Martin Steen förväntar sig ett ökat bostadsbyggande och därmed ett allt större behov av kompetenta maskinförare.

Göteborgsföretaget Schakt i Väst har förmedlat entreprenadmaskiner, transporter och yrkesarbetare i över 40 år, företaget levererar tjänster till både privata och kommunala bygg-, anläggnings- och industriföretag och låter meddela att man utsett en ny vd.


Martin Steen har arbetat i elva år i företaget, han har haft en rad olika poster på firman, nu närmast som ekonomichef, och tar sig an sitt nya uppdrag med tillförsikt inför framtiden.


– Jag kommer fortsätta att utveckla verksamheten långsiktigt, med utgångspunkt från våra fokusområden: leverantörer, tjänsteutbud, kundnytta och konceptutveckling, säger Martin Steen i ett pressmeddelande.


Han konstaterar att Göteborgsregionen och entreprenadbranschen är inne i en expansiv fas där infrastruktursatsningarna öppnar för exploatering av nya områden. Han väntar sig därmed ett ökat bostadsbyggande och en ökad efterfrågan – inte minst på kompetenta maskinförare.


– Det är här Schakt i Väst kommer in. Vi fokuserar främst på bostadsbyggandet, men är väl rustade inför alla typer av projekt som startas upp, säger Martin Steen.


Tanken nu är att stärka tjänsteutbudet ytterligare, till exempel genom infoträffar, utbildning, events och nyhetsbrev.
– Som exempel samlar vi nu alla ”Schakt i Västare” under begreppet Team SIV, säger Martin Steen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109