23948sdkhjf

Lambertsson stärker i Göteborg

Rentalföretaget Lambertsson öppnar sin tredje depå i centrala Göteborg. Läget, nära E45, är strategiskt valt med närhet till ett av Trafikverkets stora, pågående infrastrukturprojekt.


För göteborgarna väntar några år med gigantiska bygg- och anläggningsprojekt som kommer att påverka stora delar av stadsmiljön i många år framåt. Bland annat ska E45 sänkas cirka sex meter längs en 800 meter lång sträcka mellan Lilla Bommen och Marieholm, nära centralstationen.

Entreprenör är Peab och därför är det minst sagt logiskt att koncernbolaget Lambertsson öppnar en ny depå i nära anslutning till projektet. Ambitionen är att bland annat tillhandahålla ett brett sortiment av maskiner och utrustning för uthyrning, el och trafikavstängningsmaterial. Projektledare är Anders Jansson, som lämnat Skåne för Göteborg och avser att även ha en projektledare, en servicetekniker och en innesäljare på plats.

Det är en spännande utmaning att vara mitt i Göteborgs framtida infrastruktur. Det är inte bara nedsänkningen av E45 som vi ligger bra till för utan även projekt som Olskroken, Marieholmsförbindelsen och inte minst kommande Västlänken, säger Anders Jansson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079