23948sdkhjf

Snabbare skopleveranser

SMP Parts lovar snabbare leveranser av några av de mest efterfrågade skoporna i produktutbudet. Lösningen är helt enkelt att öka antalet skopor i lager.


Kortare leveranstider kan vara ett konkurrensmedel vid försäljning av både maskiner och tillbehör. Det har SMP Parts tagit fasta på och lovar nu att korta ledtiderna ut till kund genom att lagerhålla några av de mest efterfrågade skoporna i sortimentet. Målsättningen är att skoporna ska skickas från fabrik redan dagen efter beställning.

Inledningsvis handlar det om planeringsskopor för maskiner i storlekar upp till 16 ton och kompletta skoppaket för maskiner upp till tio ton. Tanken är att efter hand utöka lagerartiklarna utifrån marknadens efterfrågan.
– Vi har haft ett intensivt år med större orderingång än vanligt, vilket inneburit en utmaning för oss produktionsmässigt. Att därför kunna erbjuda denna förbättrade och efterfrågade service till våra kunder känns väldigt viktigt, säger företagets marknads- och försäljningschef Daniel Myrgren.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062