23948sdkhjf

Rivners köper Svenska Demoleringsgruppen

Rivners, som så sent som i december blev en del av Lotus Maskin & Transport, köper Svenska Demoleringsgruppen. Lotuskoncernen samlar därmed all lättrivning i ett och samma bolag.

Rivners köper Svenska Demoleringsgruppen och enligt ett pressmeddelande innebär transaktionen att Lotus Maskin & Transport lägger all form av lättrivning i ett och samma bolag , koncernen var redan delägare i Svenska Demoleringsgruppen och köpte Rivners så sent som i december 2016.
Lotus Maskin & Transport beskriver Svenska Demoleringsgruppen som en relativt ny aktör inom rivnings- och håltagningssektorn i Stockholms- och Mälardalsregionen, ett bolag som omsätter över 40 miljoner kronor.
Lotuskoncernen som äger även Rivab, har i och med detta drygt 200 medarbetare och omsatte cirka 400 miljoner kronor i fjol.
Verksamheten i Svenska D

emoleringsgruppen kommer nu att bedrivas under varumärket Rivers AB. Daniel Jensen, tidigare delägare och vd på Svenska Demolerings Gruppen AB, kommer att fortsätta i Rivners AB som avdelningschef på ”Lättrivning”
– I och med köpet och den kommande fusionen så är Rivners väl rustade för att fortsätta sin tillväxtresa och ta oss an ännu fler uppdrag. Förvärvet stärker och breddar vår position inom områdena selektiv rivning, sanering och håltagning. Vi kommer fortsätta driva företaget under varumärket Rivners AB. Jag är säker på att SDG med sina kunskaper och nytänkande kommer att bidra med ett betydande mervärde för oss, säger John Segerlund, vd på Lotus Maskin & Transport AB & Rivners AB, i ett pressmeddelande.
– Vi har stor respekt för Rivners och ser mycket positivt på den spännande resa vi kommer ha tillsammans med dem. Detta är en positiv lösning för såväl våra medarbetare som för bolagets framtida utveckling att få vara en del av ett sådant anrikt och bra bolag som Rivners är. Vi ser fram emot att växa verksamhetsmässigt och få del av den kunskap och erfarenhet som Rivners besitter, säger Daniel Jensen, i samma pressmeddelande.

-------------------------------------------------------------------------------------------Entreprenadbranschens egen tidning!
Följ oss på Facebook, Instagram, Twitter och Youtube! :)




 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.129