23948sdkhjf

Steelwrist ökar takten i England och Sydkorea

Nu har bolaget en egen organisation i hela tio länder och kontinuerlig försäljning i 22 länder.
Sollentunabaserade Steelwrist har förvärvat sin engelska importör Agcon (nu Steelwrist UK) och expanderar med egen organisation till Sydkorea. Det framgår av ett pressmeddelande.

Steelwrist tillverkar tiltrotatorer och redskap.

Med de nyöppnade dotterbolagen i USA och Sydkorea samt egen personal i Danmark har bolaget i dag egen organisation i tio länder och kontinuerlig försäljning i 22 länder.

Eftersom marknaden för tiltrotatorer fortsätter att växa expanderar bolaget med egen organisation på strategiskt viktiga marknader.

Svårigheten i England uppges ha varit att hitta tekniskt kunnig personal som kan installera tiltrotatorer på ett professionellt sätt. Bolaget bedömer att det finns en enorm potential i marknaden och de ser att tiltrotatorförsäljningen lyfter.

– Vi har ännu inte nått nivån i England där beställare förstått produktivitetshöjningen som nås när en tiltrotator monteras på en grävmaskin. Av någon anledning verkar det vara lägre fokus på produktivitet på den engelska marknaden än många andra marknader, säger vd Stefan Stockhaus.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094