23948sdkhjf

Maskinstyrningsbolagen i nytt samarbete

Leicas iCON grävsystem är nu kompatibelt med SVAB Macs styrsystem.
Leica Geosystems iCON maskinstyrning för grävmaskiner stödjer numera tiltrotator-styrsystem som tillverkas av SVAB. Det meddelar de två företagen i ett gemensamt pressutskick.

– Vi ser fram emot att arbeta med Leica Geosystems för att tillsammans leda övergången från traditionella lösningar till innovativ teknik i maskinstyrningsbranschen, säger Fredrik Eriksson, vd, SVAB.

SVAB’s teknik ger Leica iCON grävsystem iXE2 och iXE3 multifunktionella 2D- och 3D-system, möjligheten att läsa rotationsvärdet via SVAB’s MACS programvara. iCON 3D är utformat för att göra grävningen enklare och mer produktiv och kan läsa och beräkna skopans rotation samt exakt vägleda operatören till önskad lutning.

– Leica Geosystems och SVAB’s samarbete ger ytterligare produktivitetshöjande lösningar för den tunga byggindustrin. SVAB och Leica Geosystems planerar ytterligare samarbete på en rad områden för att erbjuda entreprenörer innovativa tekniska lösningar för grävmaskiner, säger Nick Guadagnoli, programchef med ansvar för Leica Geosystems Earth Moving Solutions.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11