23948sdkhjf

Hög DHL-chef blir vd för Trelleborgs hamn

Ny vd för Trelleborgs hamn kommer att bli Jörgen Nilsson, som närmast kommer från positionen som vice vd för DHL Freight Sverige.
− Det är en stor utmaning och skall bli oerhört spännande att leda verksamheten och att bidra till en fortsatt positiv utveckling av Trelleborgs Hamn. Ett fint bolag med stora utmaningar och investeringar framför sig, säger Jörgen Nilsson i ett pressmeddelande.

Jörgen Nilsson har arbetat länge inom logistik- och transportbranschen. Närmast kommer han från positionen som vice vd i logisitik- och transportföretaget DHL Freight Sverige.

Torbjörn Karlsson, styrelseordförande i Trelleborgs Hamn AB, är nöjd över att ha knutit till sig Jörgen Nilsson. Han kommer att leda bolaget under den fortsatta utbyggnaden av hamnen.

− Trelleborgs Hamn, med en påbörjad utbyggnad av hamnen, har stora utmaningar och investeringar framför sig de närmaste åren. Vi är övertygade om att Jörgen Nilsson kommer fortsätta att driva utvecklingen av bolaget framåt, säger Torbjörn Karlsson.

Något exakt datum för start finns inte, men Trelleborgs hamn vill att han ska komma igång så snart som möjligt och hoppas på att han kan vara på plats efter semestern.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079