23948sdkhjf

Antikorruption i fokus hos Strukton rail

De ska arbeta med ett antal huvudomrården inom sitt hållbara utvecklingsarbete.
De åtta fokusområden som företaget kommer att arbeta med är framtagna tillsammans med deras intressenter och genom en väsentlighetsanalys. Störst fokus kommer att läggas på minskade utsläpp från transporter och antikorruptionsarbete.

Enligt Strukton rails hållbarhetsstrateg Johan Sundqvist handlar det framförallt om att mäta hur de korrekt ska kunna arbeta affärsmässigt i relationerna till både kunder och leverantörer.

– Avståndet mellan upphandlande infrastrukturförvaltare och utförande underhållsföretag är ofta kort. Dessutom har vi en flexibel arbetsmarknad och det är inte ovanligt att före detta kollegor och arbetskamrater någon gång hamnar på varsin sida i en upphandling, eller blir leverantörer i varandras projekt, säger Johan Sundqvist i ett pressmeddelande.

De åtta områdena som företaget lägger fokus på är antikorruption, minskade utsläpp från transporter, säkerhet, arbetsmiljö och hälsa, anställningsvillkor, ekonomiskt resultat, leverantörsrelationer samt jämställdhet och mångfald.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079