23948sdkhjf

Lambertsson växlar upp i Göteborg

När Lambertsson nu öppnar en depå i Partille innebär det företagets fjärde etablering i Göteborg, den stad som såg företaget födas som Kullenberg Maskin på 1970-talet.

Göteborg står inför en gigantisk stadsförnyelse. En ny bro ska byggas till Hisingen, den befintliga Götaälvbron ska rivas och därmed frigöra stora markytor som är efterlängtade för såväl bostäder och rekreation som servicefunktioner och andra arbetsplatser.

Det är en anledning till att rentalföretaget Lambertsson förstärker sin närvaro i staden. Tre depåer blir nu fyra, vilket dels ökar tillgängligheten och dels ökar möjligheten att flytta resurser dit de behövs.

Den nya etableringen har placerats vid Partille Port där ett omfattande arbete är i full gång för att bygga en helt ny stadsdel med cirka 800 lägenheter, butiker och serveringar. Tanken är att de boende även ska kunna erbjudas bland annat skolor, butiker, vård, träning, natur, idrott och kultur.

Därmed finns redan när depån öppnar goda möjligheter att få avsättning för produkterna redan från början. Företaget utlovar ett omfattande sortiment av maskiner och utrustning för uthyrning, tillfällig el och trafikavstängningsmaterial.

På plats ska det också finnas en projektledare, en servicetekniker och en innesäljare som ska kunna bidra med olika typer av tjänster, exempelvis helhetslösningar inom trafikanordningar, bodetableringar och skalskydd samt kartläggning av den byggkraft som behövs under genomförandet av ett byggprojekt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.188