23948sdkhjf

Höjdpunkterna på Entreprenad Live

Den här veckan är det dags. Läs om några av arrangörens tips på höjdpunkter inför mässan.
För Entreprenad Lives projektledare Hans-Erik Kristensson är det svårt att peka på några speciella höjdpunkter. Det han menar är att alla har olika motiv till sina val av utställare att besöka.

Enligt Hans-Erik Kristensson har alla på mässan koppling till branschen på ett eller annat sätt. Bland annat kommer företag som sysslar med övervakning finnas där. En koppling till branschen som ingen kanske egentligen önskar, men som i vissa fall är helt nödvändig.

Men när han än en gång pressas på frågan vilka som är höjdpunkterna, svarar han till slut:

– Höjdpunkter rent generellt är ju nyheter hos utställaren så klart, säger Hans-Erik Kristensson.

Att få möjlighet att prova på olika maskiner är för många besökare den stora höjdpunkten. Att få testa och jämföra med andra. Och det kommer det att finnas möjlighet till hos många utställare.

För vissa kan det vara självklart vad de vill testa eller bara kika på, men för den som inte har tänkt så mycket på det kanske något av Hans-Erik Kristenssons tips kan ge vägledning.

– Vi har ett antal grävmaskinsleverantörer som erbjuder provkörning. Grävmaskinister är ofta ”hands on”-folk, de vill inte höra en massa argument, utan de vill känna på sakerna, och det kommer de kunna göra.

Vad finns det mer än grävmaskiner att testa?

– En av utställarna är Ljungby maskin som gör hjullastare. Där kommer vi att bygga lite gupp så man kan testa fjädringen.

Och hos många utställare kan du imponera, eller låta dig imponeras av de som testar maskinerna. Vill du exempelvis sätta dina borrkunskaper på prov kan det vara värt en sväng till JLM som bjuder på en utmaning.

– JLM sysslar med styrbar borrning och de kommer ha ett test där man sätter ut en kon 15 meter bort. Då ska man borra ner och se till att borret kommer upp vid konen. För de som håller på med det är det ju ingenting, men för oss dödliga är det ganska imponerande.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093