23948sdkhjf

Karlastaden rekryterar från Skanska

Han blir deras nya finanschef.
Det blir Stefan Olofson Troede som får rollen som CFO(finanschef) i Karlastaden utveckling AB. Han har under 19 år på Skanska jobbat med projektutveckling och fastigheter. Han har bland annat varit CFO för Skanskas projektutvecklingsverksamhet i Norden och Europa.

– Jag har med spänning följt utvecklingen av projektet och ser verkligen fram emot att få vara med och utveckla en ny "stad" i Göteborg, säger Stefan Olofson Troede i ett pressmeddelande.

Företaget som ägs gemensamt av Serneke och NREP har skapats för att utveckla den nya stadsdelen Karlastaden på Hisingen i Göteborg. Där bland annat Karlatornet ingår.

– Stefans långa och breda erfarenhet från projektutveckling, fastighetsverksamhet och tidigare CFO-roller kommer att vara mycket värdefullt för oss i genomförandet av Karlastaden, säger Jörgen Eriksson, vd på Karlastaden Utveckling.

Marksaneringen är nu påbörjad på projeketet som under sommaren fick detaljplanen antagen av kommunen som du kan läsa om här: Karlatornet klubbat i kommunfullmäktige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093