23948sdkhjf

Stavdal satsar i Skåne

När Stavdal i höst öppnar ett projektcenter i Helsingborg blir det företagets sextonde anläggning och den fjärde som kommer att erbjuda hela produktportföljen.

– Helsingborg är en framtidsregion. Det byggs otroligt mycket. Vår nyöppning är en följd av att kunderna har efterfrågat service även här. Just nu söker vi uthyrare, returmottagare och en hyrcenterchef till det nya centret. Inom bara något år räknar vi med att vara ett tiotal personer här, säger Tobias Håkansson, företagets distriktschef för Skåne.

Till sitt förfogande har Stavdal en tomt på 7 300 kvadratmeter som i dag rymmer en stor gård, maskinhall och kontor. Det som fortfarande fattas är bland annat en kundmottagning.
I dag är det bara hyrcentren i Stockholm, Göteborg och Malmö som erbjuder företagets hela produktportfölj med allt från bodar och hissar till tillfällig el, byggmaskiner, kranar, ställningar/fallskydd och liftar.
– Helsingborg blir vårt fjärde center som kommer att ha hela produktutbudet, säger Tobias Håkansson.

Byggboomen i framför allt storstadsregionerna gör att efterfrågan på företagets uthyrningsverksamhet slagit alla rekord. Under de senaste tre åren har omsättningsökningen legat på cirka 20 procent och företagsledningens bedömning är att 2017 blir ett nytt rekordår.
Stavdal bedriver för närvarande verksamhet på elva orter i Sverige och två i Norge med stora och medelstora lokala byggbolag som primär målgrupp.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078