23948sdkhjf

Stora planer för Load up North

Load up North skippar Fällfors, nästa gång mässan anordnas i Västerbotten blir det i Umeå. –Umeå är helt perfekt, säger mässgeneralen som dock utlovar en del nyheter redan inför nästa års mässa, som arrangeras i Boden.

För några år sedan vidgade Load up North sina vyer, de tre första mässorna arrangerades i Boden, men inför den fjärde beslutade man sig för att ta steget in i Västerbotten, den fjärde mässan arrangerades i Fällfors utanför Skellefteå och tanken var att låta mässan gå varannan gång i Norrbotten, varannan gång i Fällfors.

Nu visar det sig dock att utställarna tyckte att Fällfors var lite för avlägset, nästa västerbottniska mässa arrangeras därför i Umeå.

– Den stora massan av utställare tyckte att det låg för långt ut, det saknades dessutom en inomhushall. Därför flyttar vi mässan till Umeå.

Umeå har mycket att erbjuda, hävdar Bo Sandström.

– Umeå är helt perfekt, det ligger rätt till när det gäller både flyg och boende.

Han räknar också med att kunna ge utställarna en helt ny målgrupp.

– Till Boden är det mest norrbottningar som kommer, i Umeå får utställarna en helt ny målgrupp, dessutom är det bra att varva, kör man på samma ställe varje år blir det lätt urvattnat till slut – det finns inte så mycket nyheter varje år.

I och med flytten ändras också tågordningen, även nästa mässa arrangeras i Boden och först 2019 är det dags för Umeå att stå värd.

– Det är Skogsnolia i Umeå 2018, då lägger inte vi en till stor maskinmässa samma år, kommenterar Bo Sandström.

Load up North aviserar en hel del nyheter redan inför nästa års mässa, mässan vill utveckla konceptet med meet up och rekrytering/utbildning, tanken är också att bygga ut mässan med läckra lastbilar,

2018 blir det truckmeet i Boden, vi ser att det finns ett jättestort intresse och vi tror mycket på att ta dit värstingarnas värstingar – plats har vi ju!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078