23948sdkhjf

Vatten och nyheter på Entreprenad Live

Den första dagen av Entreprenad Live är avklarad. Lanseringar och uppdaterade produkter var det gott om under torsdagen. Men också stora mängder vatten
På Ring Knutstorp trängdes många av entreprenadbranschens största och lite mindre aktörer för att få besökarnas uppmärksamhet. Som alltid när det är dags för mässa var det många som hade nyheter med sig. Flera lanseringar sker nu under dagarna och ett antal uppdateringar presenteras.

Inför mässan har det fallit mycket regn över den skånska landsbygden. Arrangörerna har jobbat hårt med att hantera regnet. Och under mässans första dag var vädergudarna med besökarna, uppehåll nästan hela dagen underlättade möjligen arbetet med att hantera leriga gångstråk.

Projektledaren för mässan, Hans-Erik Kristensson ser positivt på fuktproblemet, och berättar under fredagsmorgonen att solen kikat fram efter ytterligare en natts regnande.

– Det är sån som livet är, man kan inte göra så mycket åt vädret. Däremot har vi gjort mycket för att bemästra vätan. Vi la några lager grus och Jag skulle tippa att vi har lagt ut 500-600 kubikmeter flis. Så har vi fraktat bort leran innan vi lagt grus och flis.

Responsen han har fått från utställare är god, och han berättar att det tycks vara rätt besökare som kommit till mässan. Med rätt menar han personer som är intresserade av de olika utställarna och deras specifika produkter.

– Vi hade bra besökare i går. Jag fick några mail i går med frågor om vi kunde hjälpa till att lasta deras produkter på måndag, som redan sålts. Sen har jag pratat med andra som sålt.

Många av nyheterna som lanserades på mässan kommer du att kunna läsa framöver. Ett flertal av utställarna som Entreprenad.com pratat med hintade också om lanseringar inom en snart framtid, som i nuläget är hemliga.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.172