23948sdkhjf

Nytt stort avtal för Ramirent

Har förnyat ramavtalet med NCC.
NCC har köpt tjänster av Ramirent sedan 2004 och nu förlängs det med tre år till en början, meddelar Ramirent i ett pressmeddelande.

I avtalet ingår uthyrning av allt från handhållna byggmaskiner och bodar till anläggningsmaskiner och byggkranar. Men det är inte bara maskiner. Avtalet omfattar även BIM och VDC-tjänster.

Det fortsatta avtalet är enligt Ramirent ett steg för de att ska kunna få en marknadsledande position inom maskinuthyrning. Man menar att ett tätare partnerskap är viktigt för treårsperioden.

– Vår vision är att vara det ledande och mest offensiva företaget inom maskinuthyrningslösningar och sätta standarden för produkter, tjänster och kundservice inom branschen. Det förnyade samarbetet med NCC är i rätt riktning till att nå vår vision, säger Jonas Söderkvist, vd Ramirent AB, i ett pressmeddelande.

Från NCC:s sida är man nöjda med det nya avtalet och Tony Jakobsson, Category Manager, på NCC säger i pressmeddelandet att det säkerställer en hög kvalitet och servicesgrad på produkter och tjänsterna som Ramirent levererar till den dagliga verksamheten. Även han också avtalet som ett steg i ett fördjupat samarbete med Ramirent.

– Ett fortsatt fokus på gemensam affärsutveckling och partnerskap är prioriterade områden för den nästkommande perioden, säger Tony Jakobsson i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11