23948sdkhjf

En ny sheriff i stan

Kompakt redskapsbärare med förarmiljön i fokus.

Redskapsbärare som används för exempelvis rengöring av stadsgator, gång- och cykelvägar är av naturliga skäl kompakt utformade för att klara arbete i trånga miljöer. Det kan påverka förarmiljön som därför fått stå i centrum när Nilfisk tagit fram City Ranger 3570.

– Förarens välbefinnande är avgörande för att effektivisera rengöringen av städer och utomhusanläggningar. Med nya City Ranger 3570 har vår ambition varit att tillhandahålla en multifunktionell maskin som är bäst i klassen när det gäller både förarens komfort och kontroll, säger Jesper Lund Hansen, FoU-chef på Nilfisks division för utomhusutrustning.
Bland annat ska stötdämpat chassi och lång hjulbas i kombination med luftfjädrad förarstol göra sitt till för att begränsa vibrationerna i förarhytten.
– Vårt nya panoramafönster,

inbyggt anti-kollisionsskydd och en joystick integrerad i armstödet ger föraren en mycket enkel manövrering tätt inpå alla objekt på ett säkert och bekvämt sätt.
En multifunktionell joystick ska i kombination med den adaptiva bildskärmen och en överskådlig knappsats göra det enkelt att starta maskinen, snabbt övergå till arbetsläge och vid behov byta mellan ett brett urval redskap.
Utöver de främre borstarna finns bland annat snöborste, plog, skurdäck samt sand- och saltspridare att välja mellan. Enligt leverantören ska redskapsskiftena klaras av på cirka tio minuter tack vare ett snabbkopplingssystem. Därmed skapas en bra bas för såväl byte av arbetsuppgifter under ett och samma arbetspass som användning året runt.
Jesper Lund Hansen är märkbart stolt över produkten och lovar att användaren kan räkna med väsentliga förbättringar av såväl arbetsmiljö och säkerhet som prestanda.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062