23948sdkhjf

Corvara köper rivningsföretag

Rivningssatsningen fortsätter för Corvara. Nu genom uppköp av Järfällaföretag.
Corvara har köpt Järfälla rivexpress i Sverige AB. Ett företag som huvdsakligen sysslar med husrivning, demontering, håltagning och sanering, men man gör även mark- och dräneringsarbeten.

För Corvara är det ytterligare ett steg på den stora rivningssatsning man gör i Sverige. Vi har tidigare rapporterat om att att Corvara slog samman Borrkompaniet och Miljörivarna

– Vår vision är att vara det ledande rivbolaget i regionen. Vi ska vara våra kunders förstahandsval genom att leverera de mest miljövänliga och effektiva tjänsterna utförda av branschens bästa medarbetare. Med förvärvet tar vi ännu ett steg närmareden positionen, säger Johan Nonnen, regionchef på Corvara.

De anställda på Järfälla rivexpress i Sverige AB kommer att följa med till Corvara. I köpet ingår också maskiner och övriga inventarier. Man ser positivt på möjligheterna att bli en del i det mycket större Corvara.

– Vi får fördelar av Corvaras storlek, resurser och kompetens samtidigt som vi i vår tur kan bidra med spetskompetens inom rivning, håltagning och sanering, säger Ola Johansson, vd på Järfälla rivexpress i Sverige AB.

Järfälla rivexpress omsatte 2016 knappa 16 miljoner kronor och har enligt Corvaras 10 anställda i dag.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.596