23948sdkhjf

Svensk seger i Case Rodeo

Det svenska laget kammade hem segern i Case construction Rodeos internationella final som gick av stapeln i Paris i helgen.
Laget bestod av Janne Hirsikangas, Fredrik Johansson, Fredrik Thygesson och lagledare Peter Strand. Man tävlade i fyra olika grenar; hjullastare, liten bandgrävare, bandgående skid-steer och stor bandgrävare.

När resultaten räknades samman stod det klart att det svenska lager var bäst.

– Det känns väldigt bra. Det gick långt över förväntan och kul att vi fick hem lagsegern till Sverige. Vi låg så pass högt alla tre, det var ingen som gick ner sig. Jag råkade dra på mig något tidstillägg, det retar en ju alltid, men mina lagkamrater sa att jag gjorde bra ifrån mig så jag får väl tro deras ord, säger Fredrik Thygesson till Entreprenad.com.

Och visst gjorde det svenska laget bra ifrån sig. Förutom att alla presterade så pass bra att laget vann blev det även två medaljplaceringar i delmomenten individuellt. I bandgående skid-steer var Fredrik Thygesson och Janne Hirsikangas trea.

För Fredrik, som till vardags driver Thygessons Entreprenad AB är det kul att uppmärksammas, men för honom själv handlar det mest om det personliga.

– Det är kul att tävla och roligt att mäta sig mot andra. Det ger nog mest den personliga tillfredsställelsen, säger han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14