23948sdkhjf

Färgstark tjälkrok bekämpar cancer

25 900 kronor till barncancerfonden blev resultatet av den budgivning Rondellen Maskin anordnat på en minst sagt färgstark tjälkrok.

Rondellen Maskin må vara ett ungt företag och lockade dessutom in en strid ström av ofta unga potentiella konstnärer med hjälp av färgburkar, penslar och möjligheten att sätta sin egen färgstarka prägel på en tjälkrok som placerats i högsätet i företagets monter på Entreprenad Live.

Alla som ville fick bidra med sitt eget lilla konstverk på tjälkroken som blev allt mer särpräglad med varje penseldrag. Men poängen var inte färgsättningen utan att besökarna i montern fick lägga blinda bud på hur mycket man var beredd att betala för att tjälkroken skulle byta ägare med löfte om att hela köpesumman oavkortat skulle gå till barncancerfonden. Rondellen Maskin ålade dessutom sig själva att skänka en summa motsvarande tjälkrokens värde till samma ändamål.

Slutlig vinnare blev Viktor Finnberg på Henrik Andersson Maskingrävning som halade fram 15 000 kronor för redskapet. Därmed blev det sammantaget 25 900 kronor som sattes in på Barncancerfondens konto.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094