23948sdkhjf

Eget kontor ska stärka Engcon i Nordamerika

Engcon har tagit ett nytt steg i sin nordamerikanska offensiv i och med att företagets kontor i trestatsområdet (New York, New Jersey och Connecticut) nu öppnat.

Engcon har varit verksamt i Nordamerika i mer än tio års tid och harr under tiden byggt upp ett nätverk av återförsäljare. Nu ökar företaget tempot genom att öppna ett eget kontor i North Haven, Connecticut, som sysselsätter sju personer och som ska arbeta över såväl USA som Kanada. Ambitionen är att fortsätta utvidgningen av det nordamerikanska återförsäljarnätverket, men också att fungera som en servicepartner.

Primärt kommer dock fokus att huvudsakligen ligga på USA i allmänhet och trestatsområdet med New York, New Jersey och Connecticut i synnerhet.

– Marknaden är enorm, säger Krister Blomgren, vd på Engcon Group, som berättar att huvuduppgiften blir att sälja in tiltrotatorerna, men också snabbfästet Q-Safe och oljekopplingssystemet EC-Oil.

Arbetet i Nordamerika kommer att ledas av den nytillträdda försäljningschefen Joanna Tomczyk, som räknar med att öppnandet av det nya kontoret bland annat kommer att effektivera företagets stöd till återförsäljarna.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109