23948sdkhjf

Produktionsstart för nya Ford transit custom

Under nästa år ska den nya generationen Ford transit cutom vara redo att levereras i Europa. Ska bli ännu mer av ett mobilt kontor.
Nytt utseende och ny interiör är några av förändringarna som kommer till den nya generationen av Fords transportbil transit custom. Försäljningen börjar i december och ska kunna levereras i inledningen av 2018.

Interiören är omgjord för att kunna bli mer anpassad till den som använder sin bil mycket i jobbet. Intrumentpanelen har anpassats så att den är mer kompatibel med telefoner och surfplattor.

– Ford transit custom har varit en succé sedan den introducerades, och med den nya versionen hoppas vi kunna ta framgången till en ytterligare, ny nivå, säger Hans Schep, transportbilschef för Ford Europa.

Motoralternativen kommer att vara flera, standard är en 2-liters Ecoblue-dieselmotor med alternativen 105, 130 eller 170 hästkrafter. Som alternativ kommer det att finnas en plugginhybrid och Econetic-variant som ska ha en förbränning på 0,57 liter per mil.

Den har vad Ford kallar för smart farthållning, vilket innebär att bilens läser av hastighetsskyltarna. Utöver det kommer den att ha autobroms med fotgängaravkänning och varning för korsande trafik.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078