23948sdkhjf

Green landscaping går samman med markentreprenör

Vallentunaföretaget JE Mark är sedan den 17 november dotterbolag till Green landscaping.
Från den 17 november ingår JE Mark i Green Landscaping-koncernen som ett dotterbolag meddelar företaget i ett pressmeddelande. Green Landscaping är specialiserade på skötsel av utemiljöer, såsom parkvård, grönyteskötsel och anläggning.

– JE Mark är ett välskött företag med en hög kompetens inom finplanering vilket kommer att komplettera och stärka Greens kunderbjudande, huvudsakligen i norra Stockholm. Det ska bli fantastiskt kul att se vad vi kan åstadkomma tillsammans, säger Johan Nordström, vd för Green Landscaping i ett pressmeddelande.

Vallentunabaserade entreprenadföretaget JE Mark arbetar främst med finplanering och kvalificerade markentreprenader. de omsatte 2016 knappa 50 miljoner kronor och är verksamma i hela Stockholmsområdet.

Jan Eriksson som är vd på JE Mark går in som delägare i Green Landscaping och kommer att vara en del av ledningsgruppen. Utöver det blir sju andra personer inom JE Mark delägare i Green Landscaping. Företaget kommer att fortsätta drivas som JE Mark.

– Vi ser fram emot en god samverkan med Green Landscaping. Vi verkar på en marknad där det är mycket viktigt med kunskap, kompetens och resurser inom finplanering och skötsel. Detta samgående skapar förutsättningar för att tillgodose kundernas behov av kvalificerade tjänster både inom skötsel och anläggning, säger Jan Eriksson, vd JE Mark.

JE Mark skriver i ett pressmeddelande att samarbeten kommer att fokuseras kring affärer, leverans och resurser, och man skriver att "För JE Mark innebär det möjligheter att ta del av en större organisations resurser, kompetens och konkurrensfördelar."
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094