23948sdkhjf

Hälsa på hälsingen

Har ni träffat Jonas Jonsson än? Om inte får ni säkert chansen snart, Leveranstidningen Entreprenads nya mediechef är ivrig att få lära känna branschen. – Jag måste ut i myllan!

Leveranstidningen Entreprenads nye mediechef må vara relativt ny i branschen men han är gammal i gemet, med snart 20 års försäljning i bagaget är han nu redo att ta sig an entreprenadbranschen.

Det känns jättekul, säger Jonas Jonsson.

Det här med maskiner är faktiskt inte helt nytt för den glade hälsingen – född och uppvuxen i Ljusdal.

Jag körde traktor redan som tioåring!

På farföräldrarnas bondgård rattade unge herr Jonsson både Grålle och Ferguson.

Jag fick plocka potatis och köra hö, minns han.

Nu är det förvisso länge sen han körde maskin senast, men intresset har inte bleknat.

Mitt absoluta favoritprogram är Gold Rush, vi sitter bänkade framför det varje tisdag!

Det första riktiga jobbet hade också maskinanknytning – på LRF Media med flera stora maskinleverantörer som kunder. Därefter följde många års digital och redaktionell försäljning, bland annat på TT och inom dagspress.

Nu har han alltså landat på Leveranstidningen Entreprenad, han tillträdde sin nya tjänst i november och efter bara några veckor konstaterar han att det fortfarande är kul med maskiner och att branschens aktörer är av gott virke – oavsett om det handlar om entreprenörer eller leverantörer.

Jag märker ju att det är drivna människor, som vet vad de gör och vad de vill åstadkomma, människor som ser till att saker händer. Det gillar jag!

Som ny mediechef är han ivrig, högst upp på att-göra-listan står därför att lära känna branschen ännu bättre, att ge sig ut i verkligheten och lyssna på kunderna så att han kan ge dem vad de behöver.

Jag måste ut i myllan, konstaterar Jonas Jonsson glatt.

Det är därför troligt att flera av er kommer att träffa på honom framöver, och vem vet - någon av er kanske ger den forna traktorföraren chansen att sätta sig bakom spakarna igen?

Oavsett vilket är Jonas Jonsson redo.

– Jag ska inte sitta på kontoret – jag vill vara ute och träffa kunder så mycket det går, det är bara så vi kan göra ett bra jobb!

———————————————————————————————

Entreprenadbranschens egen tidning!

Följ oss på Facebook, Instagram, Twitter och Youtube

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125