23948sdkhjf

Sportigt samgående för Green landscaping

Svensk jordelit AB har blivit en del av koncernen efter ett samgående i slutet av november.
Sedan den 24 november är Svensk jordelit AB ett dotterbolag inom Green landscaping-koncernen. Svensk Jordelit AB:s vd Thomas Johansson kommer att gå in som delägare i Green landscaping och få en plats i ledningsgruppen, det skriver Green landscaping i ett pressmeddelande.

Jordelit är leverantör och rådgivare för skötselprodukter till grönytor inom sport och fritid. De har bland annat samarbete med Svenska fotbollsförbundet och Swedish greenkeepers association. företaget kommer att drivas som ett fristående dotterbolag, men man kommer att ha samordning inom affärer, leverans och resurser. 2016 omsatte man drygt 85 miljoner kronor.

– Vi har följt Jordelits positiva utveckling under åren och samgåendet kommer att förenkla och förbättra för våra kunder inom sport & fritid samt grönyteskötsel, säger Johan Nordström, vd för Green landscaping i pressmeddelandet.

Green Landscaping-koncernen har fått fler tillskott under året. Så sent som i mitten av november gick man samman med JE Mark. Nu är det alltså Svensk jordelit som blir en del av koncernen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078