23948sdkhjf

Sweco köper Belgiskt bolag

Sweco förvärvar expertis inom förorenad mark. Företaget HaskoningDHV Belgiums 36 anställda blir Swecomedarbetare.
Från den 2 januari nästa år kommer HaskoningDHV Belgium:s anställda att ha integrerats till Swecos organisation. De är specialiserade på markundersökningar och åtgärder för förorenad mark, miljökonsekvensbedömningar samt integrerad områdesutveckling, det skriver Sweco i ett pressmeddelande.

Sweco har slutit avtal med Royal HaskoningDHV om förvärvet av HaskoningDHV Belgium. Nu pågår arbetet att få sammanslagningen av verksamheterna att fungera smidigt.

– Genom förvärvet av HaskoningDHV Belgium stärker Sweco sin marknadsposition ytterligare. Vi växer och expertisen inom HaskoningDHV Belgium matchar vår befintliga projektportfölj perfekt. Vi har ett engagerat integrationsteam för att säkerställa en effektiv och snabb samgåendeprocess. Vårt fokus de närmaste månaderna är att integrera alla nya anställda och säkerställa kontinuitet i alla våra projekt, säger Erwin Malcorps, chef för Sweco Belgien i pressmeddelandet.

HaskoningDHV Belgium är verksamma i Mechelen och Namur. Royal HaskoningDHV är nöjda med med Sweco som köpare av HaskoningDHV Belgium.

– Eftersom Sweco Belgien fokuserar på att växa inom just dessa serviceområden är vi övertygade om att vi har hittat den bästa möjliga framtida partnern för Haskoning DHV Belgium, säger Erik Oostwegel, vd på Royal HaskoningDHV. i pressmeddelandet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078