23948sdkhjf

Logiwaste satsar på mobilt sopsug

David Miró Lindberg ska leda det nya affärsområdet.
Mobilt sopsug gör det möjligt för Logiwaste att tillgodose mindre flerbostadshus och vårdhem. Något som gör det möjligt för Logiwaste att erbjuda avfallshantering för både mindre och mellanstora fastigheter samt för större bostadsområden, skriver företaget i ett pressmeddelande.

David Miró Lindberg blir affärsområdeschef för det nya affärsområdet. De har redan fått ordrar på det nya systemet, som förutom att det ska kunna användas för mindre byggnader inte innebär några förändringar för användarna. Anledningen till satsningen beror enligt David Miró Lindberg på en stor efterfrågan bland kunder, som han tror kommer att växa.

– Det är helt klart ett växande område med betydande potential för vår del. I våra kontakter med kunder ser vi i princip dagligen en efterfrågan på en den här typen av avfallssystem, säger David Miró Lindberg.

Skillnaden mellan mobil och stationär sopsugning
Mobila system använder till skillnad mot stationära en lagringstank som mellanlagring istället för röravsnitt och ventiler. I en mobil lösning sugs avfallet direkt till en sugbil via en dockningspunkt medan avfallspåsarna i stationära system sugs till en terminal med containers.
Källa: Logiwaste
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079