23948sdkhjf

Ny vd på Veidekke industri

Veidekke rekryterar internt när det blir vd-skift i Veidekke industri AB.
Terje Jontell blir ny vd för Veidekke industri AB. Han tar över efter Gregory Apostolakis som har haft posten sedan 2011, det skriver företaget i ett pressmeddelande.

– Min företrädare, Gregory Apostolakis, har gjort ett fantastiskt jobb och jag känner mig väldigt ödmjuk inför förtroendet att få föra stafettpinnen vidare. Det är mycket stimulerande att få möjligheten att driva Industris utveckling vidare tillsammans med alla kunniga kollegor, säger Terje Jontell i pressmeddelandet.

Terje Jontell kom till Veidekke 2008. Senast har han haft ansvar för Veidekke anläggnings strategi- och verksamhetsutveckling, och har även tagit initiativet till Veidekkes projekt Football for Life i Sydafrika.

Enligt Per Brinck, som är affärsområdeschef för Veidekke anläggning, är hans ledande förmågor en bidragande orsak till varför han fått jobbet, samtidigt som han har arbetat med verksamheten tidigare.

– Terje har ett brinnande engagemang och stor kunskap inom industriverksamheten då han tidigare bland annat suttit i styrelsen för Veidekkes dotterbolag Skåab, säger Per Brinck i pressmeddelandet.

Han tar över en verksamhet som i dag består av Skåab, Sydbeläggningar, Sandahls, Åkersberga Lastbilcentral med täkterna Gillinge och Hakunge samt en täkt i närheten av Landvetter utanför Göteborg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08