23948sdkhjf

Mobil provtryckning av slang

Provtryckning av slang ute hos kunderna är en helt ny tjänst som nu erbjuds av Hydroscand.

2017 har varit ett bra år för det växande familjeföretaget Hydroscand. Bara i Sverige har företaget öppnat sex nya filialer och utökat med tio servicebussar. Lagom till julhelgen lanserades dessutom en helt ny rikstäckande tjänst – mobil provtryckning av slang på plats hos kunden.

Enligt Stefan Nilsson, försäljningsansvarig inom industrislang på företaget, har den nya tjänsten tagits fram efter önskemål från kunderna.

– Den mobila provtryckningstjänsten gör det möjligt för våra kunder att arbeta proaktivt och förebygga kostsamma driftstopp på ett betydligt smidigare sätt än tidigare, lovar Stefan Nilsson.

Provtryckning och säkerhetsklassning görs av både komposit- och gummislang med tillhörande kopplingar och packningar. Slangar som godkänts efter provtryckning märks med ett unikt ID-nummer, vilket gör det enkelt för företagets certifierade servicetekniker att snabbt identifiera slangen vid en ombesiktning eller nybeställning.

De servicetekniker som berörs har, enligt företaget, genomgått de säkerhetsutbildningar som behövs för att både möta industrins krav och klara av att utföra arbeten i fält, exempelvis vid väg, spår och på höga höjder.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062