23948sdkhjf

Delete group får ny vd

Styrelsen har utsett Tommi Kajasoja till ny vd för Delete group oy. Han ersätter avgående Jussi Niemelä.
Tommi Kajasoja, nuvarande landsdirektör för Delete Finland, tillträder posten som vd (CEO) från och med den 1 februari 2018.

Han har sedan 2014 arbetat på bolaget, då som affärsområdeschef för industrisanering. Innan dess har han arbetat hos bland andra Maintpartner group och ABB.

– Det är med stor entusiasm, men också ödmjukhet som jag har accepterat rollen som CEO för Delete group oy. I slutet av 2017 genomförde vi ett av våra största förvärv i Finland och koncernens omsättning ligger nu nära milstolpen på 200 miljoner euro. Jag ser fram emot att fortsätta och förbättra verksamheten tillsammans med mina kollegor i både Sverige och Finland, säger Tommi Kajasoja i ett pressmeddelande.

Deletes styrelseordförande Åsa Söderström Jerring kommenterar utnämningen:

– Styrelsen är glad över att tillkännage utnämningen av Tommi Kajasoja till ny CEO efter avgående Jussi Niemelä. Tommi har en diger bakgrund inom industrikoncerner och har i egenskap av affärsområdeschef och landsdirektör inom Delete byggt starka team och tagit viktiga steg för att utveckla och effektivisera verksamheten utan att förlora kundperspektivet, säger hon i pressmeddelandet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109