23948sdkhjf

Nyckelchef till SMP

SMP Parts har fått en ny chef för inköp och logistik – Carina Hägglund kommer att ingå i koncernledningen och får ansvar för företagets leverantörssamarbeten.

Carina Hägglund har utsetts till ny Inköp/Logistikchef på SMP Parts AB. Hon tillträdde tjänsten i mitten av januari och kommer närmast från tjänsten som Inköp- och Logistikchef på Rosenqvist Rail AB, hon har också arbetat på Iggesund Tools och i globala koncerner som Ericsson.

Carina Hägglund har nästan tjugo års erfarenhet som ledare med ansvar för inköp, upphandling, planering, beredning, logistik och verksamhetsutveckling och SMP Parts uppger att de betraktar henne som en nyckelperson.

Carina Hägglund kommer att att ingå i koncernledningen och ha det övergripande ansvaret för SMP Parts ABs inköp och leverantörssamarbeten.

– Carina kommer att tillföra både spets och bredd i företaget, säger Hans Hanses, vd på SMP Parts AB, i ett pressmeddelande.

Carina Hägglund själv uppger att en av hennes viktigaste uppgifter blir att se över SMP:s befintliga leverantörsbas och säkerställa att dessa har det som krävs.

– Min målsättning är att etablera djupgående och långsiktiga samarbeten, säger hon i pressmeddelandet. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141