23948sdkhjf

Topp tre i Europa

Doosans årliga tester av sina återförsäljare visar att Maskinia är en av de tre bästa i Europa när det gäller eftermarknad. – Detta är fantastiskt roligt! Vi har slitit hårt för att komma hit!

Doosan låter varje år testa sina återförsäljares sätt att sköta eftermarknaden och enligt ett pressmeddelande får svenska Maskinia ett mycket bra betyg – företaget uppges vara en av de tre bästa i Europa på eftermarknad.

– Detta är fantastiskt roligt! Vi har slitit hårt för att komma hit! Vi har kontinuerligt jobbat med att vidareutveckla vår eftermarknadsavdelning genom utbildningar och investeringar i både personal och utrustning. Att Doosan nu utser hos till en av de tre bästa eftermarknadsavdelningarna i Europa visar att vi gör rätt saker, säger Fräs-Erik Andersson, eftermarknadsansvarig på Maskinia, i pressmeddelandet.

Det som kontrolleras är till exempel om teknikerna deltar i Doosans utbildningar, hur de sköter garantiåtaganden, antal servicebilar, ordning utrustning på respektive anläggning och serviceverkstäder etcetera.

Maskinia uppger i pressmeddelandet att utmärkelsen är glädjande, men att det viktiga är att företagets kunder får ett professionellt och effektivt bemötande, företaget ser priset som ett bevis på att personalen har den kunskap och den utrustning som krävs för att göra ett bra jobb.

Maskinia har varit Doosans svenska generalagent sedan 1990.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078