23948sdkhjf

Kompaktkross för rivningsmassor

En arbetskapacitet på 350 ton per timme utlovas med österrikiska Rubble Masters senaste kross RM 120GO! som utlovas vara marknadens mest kompakta modell i sin klass.

Rubble Masters program av kompaktkrossar och sorteringsverk för återvinning av rivningsmaterial som betong, tegel och asfalt ingår som en viktig del i OP Systems produktområde demolering och återvinning. Med det nya flaggskeppet i Rubble Masters utbud finns nu tillgång till kompaktkrossar i fem olika storlekar, med kapacitet att bearbeta mellan 80 och 350 ton per timme.

Det senaste tillskottet har en krossdesign som utlovas ge ett slutmaterial som håller hög kvalitet med avseende på både form och fraktion. Den vibrerande skakinmatningen med integrerad försikt (grizzly), ska ge en jämn inmatning och i hög grad medverka till ett homogent slutmaterial. Därtill finns ett release-system som ska förhindra blockering inuti krossen samt metallavskiljare och ett vattenbaserat dammreduceringssystem.

Tre olika rotorhastigheter och möjligheten att snabbt och enkelt skifta mellan två eller fyra slaghammare gör maskinen lätt att anpassa till olika typer av krossarbeten.

Bland tillbehören finns en siktenhet på 5,5 kvadratmeter och en sikt med återföringsband som matar överstort material tillbaka till krossen. Även vindsikt finns.

Fakta

RM 120GO!

  • Kapacitet: Upp till 350 ton/timme
  • Inmatningsöppning: 116 x 82 cm
  • Motorstyrka: 2x4 kW
  • Dieselmotor: John Deere 6 cylindrar, 286 kW
  • Vikt: 35,2 ton
  • Styrning: Fjärrkontroll
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094