23948sdkhjf

Delvator växer i Stockholm

Delvator har anställt ytterligare en säljare i Stockholmsområdet. – När jag nu börjat sälja Hitachi för Delvator, så tycker jag att jag äntligen hittat rätt, säger Richard Häll.

Hitachis svenska återförsäljare Delvator, med bas i Skåne, har under den senaste tiden satsat allt mer på att förstärka sin service över hela landet, företaget låter nu meddela att ytterligare en säljare anställts i Stockholmsområdet.

Ny på plan är Richard Häll, som enligt ett pressmeddelande har lång erfarenhet av både entreprenadmaskiner och maskinbranschen, han har sålt maskiner för både LMK Markvårdsmaskiner, Liebherr Sverige, Komatsu och Minimaskiner AB (Maskino) i Stockholm.

Han har också en examen i marknadsekonomi från IHM Business School, han är dessutom utbildad elektriker och har arbetat som slangmontör för Hydroscand.

När jag nu börjat sälja Hitachi för Delvator, så tycker jag att jag äntligen hittat rätt. Under tiden som maskinsäljare har min erfarenhet varit att de maskinentreprenörer som haft minst intresse att prova annat märke, är de som redan äger en Hitachi. Det är ett bra betyg till Hitachi och det har jag med mig nu. Det ska bli roligt att få representera Hitachi och Delvator, säger han i pressmeddelandet.

Richard Häll kommer att utgå från Delvators försäljningskontor i Arlanda stad, hans två stockholmskollegor är Håkan Svanberg, som också sitter i Arlanda stad, och Lawrence Skoglund som utgår från Jordbro.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079