23948sdkhjf

Linde lanserar nytt

Linde material handling lanserar nya låglyftare och staplare för sittande förare.

De nya modellerna ingår i den andra etappen av produktgruppen med låglyftare och staplare som lanserades under förra året och består av låglyftarna T20 R och T 25 R med lastkapacitet mellan 2,0–2,5 ton, staplarna D12 R med 1,2 tons lastkapacitet samt L14 R och L16 R med 1,4–1,6 tons lastkapacitet. T20 och T25 finns även för stående förare.

Modellerna går att få med anpassad förarmiljö, exempelvis vad gäller stolsklädsel, värme i sittdynan för arbete i kyllager och lättåtkomligt Tipcontrol-reglage, som ger möjlighet att manövrera med bara tummen och pekfingret, även då man bär handskar. Med förarstödsystemet Linde load management kan föraren också se den faktiska vikten på gafflarna och maxtillåten lyfthöjd.

Truckarna har också tre säkerhetssystem som bromsar trucken i farliga situationer. Det går att ställa in maximal körhastighet med och utan last, för optimal energiförbrukning och säkerhet och som tillval finns panoramaspegeln som ger föraren utmärkt sikt över alla ytor.

De nya modellerna går dessutom att beställa med ett flertal olika batterier som blysyrabatterier och litiumjonbatterier.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093