23948sdkhjf

Sennebogen 817E är materialhanterare i smidigt format

Med arbetsvikt kring 18 ton är Sennebogen 817E företagets minsta materialhanterare. Därmed finns ett alternativ även för arbete i trängre utrymmen, exempelvis inomhus.

Med bredden 2,54 meter, längden 4,61 meter och höjden 3,20 meter ska Sennebogens senaste tillskott i sitt utbud av materialhanterare kunna användas i uytrymmen där företagets större maskiner kan ha svårt att komma till sin rätt. Hallar med låg takhöjd är bara ett exempel på tänkta arbetsplatser. Samtidigt är arbetsvikten på cirka 17 ton och nio meters räckvidd tillräckligt mycket för att klara även förhållandevis krävande arbetssituationer.

Den höj- och sänkbara Multicab-hytten kan placeras med upp till 4,5 meters ögonhöjd. Operatörens arbete både säkras och underlättas med hjälp av bland annat säkerhetsglas, ett stort takfönster och kameror som tillsammans bidrar till en god överblick av arbetsområdet. Air-condition, komfortsäte och det intuitiva styrsystemet Sencon bidrar tillsammans med utlovad god ljudisolering till ökad bekvämlighet – inte minns i de varma och dammiga miljöer som ofta präglar återvinningsarbete.

Kraften hämtas från en dieselmotor på 92 kilowatt som utlovas uppfylla utsläppsnormen Euromot 4. För att hålla bränsleförbrukningen nere finns funktioner som Eco-Mode, Auto Stopp och automatisk tomgång.

Ett flertal olika gripar finns att välja på liksom ett urval underreden, på hjul, på band eller stationära.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065