23948sdkhjf

Nu lanseras Loop Rocks i Norge

Carl Zide, operativ chef, är förhoppningsfull: "Detta är en stor möjlighet för Loop Rocks som vi inte vill missa"
Vi har tidigare skrivit om Loop Rocks operativa chef Carl Zide och hans uppdrag att ta konceptet till en global nivå. Nu meddelar NCC i ett pressmeddelande att lansering ska ske i Norge.

– Den norska byggindustrin är en förebild för oss och präglas av stränga miljökrav, moderna byggföretag och stora investeringar. Detta är en stor möjlighet för Loop Rocks som vi inte vill missa, säger Carl Zide, i ett pressmeddelande.

I Norge kommer Loop Rocks att till en början samarbeta med lokala miljökonsultföretag för att säkerställa en lokal närvaro. Lansering sker idag, den 28 februari, i samband med norska byggevenemanget Stein i Vei. Där samlas stora delar av norska stenmaterialsindustrin för samtal om framtidens infrastruktur. Där vill Loop Rocks sno åt sig en del av kakan.

– Efter den norska expansionen blir Loop Rocks en helnordisk plattform. De nordiska byggmarknaderna har mycket gemensamt och nya digitala lösningar som Loop Rocks skapar synergier som inte tidigare fanns inom och mellan marknaderna, säger Carl Zide.

Loop Rocks är en öppen plattform för effektiva hantering av jord, ten och andra fyllnadsmassor på arbetsplatser. Man vänder sig till såväl företag som privatpersoner, och genom att ”loopa” materialet direkt mellan platserna minskar mängden byggnadsmaterial i deponi.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079