23948sdkhjf

Swecon utökar garanti på Volvo Originaldelar

Företaget vill ha tryggare kunder.
I ett pressmeddelande avslöjar Swegon Anläggningsmaskiner att man från 1 januari 2018 infört en utökad garanti på reservdelar till Volvos entreprenadmaskiner. Originaldelarna kommer framöver att ha en garantitid på två år och 6000 timmar (det som först inträffade), till skillnad från ett år som gällde tidigare – något som ska ge kunderna utökad trygghet.

Garantin omfattar hela hela reservdelssortimentet som Swecon erbjuder från Volvo Construction Equipment. Det finns dock undantag – slit-, underhålls- samt konsumtionsartiklar är exkluderade.

– Vi väljer att förlänga garantitiden på Volvo Originaldelar för att ge våra kunder ett tryggare ägande av Volvo-maskiner. Initiativet är ett resultat av vår strävan att hela tiden erbjuda bra produkter och tjänster som gör företagandet tryggare och lönsammare för entreprenören, säger Martin Nyrén, Produktägare Servicemarknad hos Swecon, i pressmeddelandet.

Observera att garantin endast gäller nya Volvo Originaldelar samt fabriksrenoverade komponenter. Begagnade reservdelar från Swecon omfattas av andra garantivillkor.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094