23948sdkhjf

ABB:s optimeringstjänst ökar säkerheten i gruvspel

Och nu är den en del av Ability TM Collaborative Coperations Center i Västerås.
ABB Ability TM Performance Optimization för gruvspel är en fjärrstyrd tjänst vars syfte är att övervaka gruvspel dygnet runt. Tanken är att minska antalet oplanerade avbrott och öka säkerheten och tillförlitligheten.

I ett pressmeddelande skriver ABB att den nu ingår i företagets nya Ability TM Collaborative Coperations Center i Västerås.

Tjänsten använder sig av en slags automatiserad datainsamling som gör att problem kan identifieras. Därefter kan man utföra de åtgärder som krävs för att förbättra själva prestandan. Man kopplar ihop kunder med ABB:s experter på att så vis kunna göra djupare felsökningar.

– ABB Ability TM Performance Optimization för gruvspel omfattas av ABB ”Hoist Care” serviceavtal som ger support för tillförlitlig gruvspelsdrift på lång sikt”, säger Bengt Hedlund, global chef för Underground Mining Service vid ABB och fortsätter:

– Tjänsten för gruvspel är kopplat till vårt nyöppnade ABB Ability TM Collaborative Operations Center i Sverige och kommer att utföra viktig service samt optimera kostnaderna inom underjordisk gruvverksamhet.

Bland annat så analyseras säkerheten hos bromssystemet, övervakning samt den normala driften av gruvspelet. Tjänsten är proaktiv och varnar relevant personal via sms eller e-post om händelser som kräver extra uppmärksamhet.
Läs mer om: ABB
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078