23948sdkhjf

Han blir ny vd för Persson Hyrmaskiner

Den nya vd:n kommer närmast från Porsche Center i Göteborg.
Persson Hyrmaskiner kommer inom kort att få en ny vd. Han heter Jens Bergvie och kommer närmast från en tjänst som General Manager på Porsche Center i Göteborg.

– Persson Hyrmaskiner är ett säljorienterat företag och det jag kommer att fokusera på är att tillsammans med personalen utveckla helhetslösningar för våra kunder. En del i detta arbete blir att utveckla varje depå efter dess egna unika förutsättningar, säger Jens Bergvie i ett pressmeddelande.

Jens Bergvie tillträder sin nya tjänst den 3 april. Han ersätter vd:n, och tillika ägaren, Joakim Dahlgren som efter 20 år på positionen ska fokusera på inköp och affärsutveckling.

– Jag kommer fortsätta att vara en lika stor del av företaget som tidigare men nu kommer jag lägga mer tid och engagemang på att skapa nya marknader. Det här gör att vi kan lägga större fokus på nästa steg i vår utveckling, säger Joakim Dahlgren och fortsätter:

– Jag är övertygad om att rekryteringen av Jens kommer att ligga till grund för att vi kommer nå vårt stora mål som är att bli Sveriges största privata maskinuthyrare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109