23948sdkhjf

Söderberg & Haak och Scantruck flyttar ihop

De är två tunga aktörer på den svenska maskinmarknaden. Nu kommer de att samsas under samma tak.
Det är i ett pressmeddelande som Söderberg & Haak och Scantruck berättar att de bestämt sig för att ”flytta ihop”. För att fira detta kommer man fredagen den 4 maj och lördagen den 5 maj att arrangera fest i Roserberg, norr om Stockholm.

Flytten innebär att, förutom det faktum att två stora svenska aktörer nu kommer att dela utrymme, maskinmärken som Komatsu, Manitou och Mustang kommer att samsas under samma tak i den 3000 kvadratmeter stora lokalen.

Den som tog det första steget var Scantruck. För mindre än 18 månader sedan offentliggjorde bolaget sina planer på ett nytt huvudkontor. I samband med detta slöts avtal med Söderberg & Haak som flyttar in. Tillsammans kommer de att kunna erbjuda ett brett sortiment starka maskiner inom bygg och anläggning, lantbruk och industri.

– Vi har följt bygget på nära håll, och har, sedan vi beslutade att bygga i Rosersberg, sett fram emot att bjuda in till invigning av våra nya lokaler. Scantruck och Söderberg & Haak får en gemensam maskinutställning, mitt i byggnaden, säger Scantrucks chef i det nya huset, Anker Lemvig, Business Manager Sverige, i ett pressmeddelande. Han fortsätter:

– Både Söderberg & Haak och Scantruck, satsar på att presentera många nya och spännande maskiner vid vårt Öppet Hus-arrangemang, så det verkligen blir något extra för besökarna. Komatsu är en av de viktigaste producenterna av entreprenadmaskiner, från de minsta minigrävarna till de största grävmaskinerna, hjullastare, bandschaktare och dumpers. Som Manitou-importör har vi både liftar och teleskoplastare i alla storlekar, och naturligtvis, också kompaktlastare från vårt andra importmärke, amerikanska Mustang.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078