23948sdkhjf

"Ett jättekliv för grävbranschen"

Sedan 1 maj levererar Engcon sina maskinfästen med företagets helautomatiska hydraulkoppling EC-Oil som standard.

– Vi ställde oss frågan: varför ska du betala extra för att få den senaste, säkraste och den mest komfortabla tekniken när det ändå inte kostar oss något extra? Vi landade i att det är dags att kunden kostnadsfritt kan få allt inbyggt som standard från oss. Detta är ett litet steg för Engcon, men ett jättekliv för grävbranschen säger Stig Engström, Engcons grundare och ägare.

Det automatiska redskapsfästet underlättar arbetet för maskinföraren som snabbt och bekvämt kan koppla hydraulik, el och centralsmörjning mellan grävmaskinen och tiltrotatorn utan att lämna hytten och därmed slippa krångla med kopplingar och slangar som i värsta fall kan både trilskas och söla.

Även för de tiltrotatorer som utrustats med styrsystemet DC2 ingår EC-Oil-anslutning mot grävmaskinens maskinfäste.

Utnyttja grävmaskinens fulla kraft och stabilitet när du behöver det eller använd tiltrotatorns flexibilitet när du behöver det. Med EC-Oil behöver du inte kompromissa längre, förklarar Stig Engström.

Ännu en stor fördel för kunderna är att vi äger hela systemet och därmed tar ett helhetsansvar. Ett samtal, och en kontakt ger dig din lösning, betonar Stig Engström.

Artikeln är en del av vårt tema om Svenska Maskinmässan 2018.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14