23948sdkhjf

Götene Ufo presenterar nya skopor

Utvecklade med SSAB:s nya material vilket ger miljömässiga fördelar.
Om bara några vecka är det dags för Svenska Maskinmässan 2018. I ett pressmeddelande skriver Götene Ufo AB att man kommer att vara på plats med den nyutvecklade serien djupskopor som går under namnet Götene Granit.

Skopserien är anpassad för riktigt tuff körning. Ett typiskt användningsområde för Granitskopan är att ösa berg till en kross.

– Tillsammans med SSAB har vi utvecklat helt ny serie djupskopor från 2000 till 5000 liter. Målsättningen har varit att optimera slitstyrka och minimera vikt säger Götene Ufos vd Sven Lans i pressmeddelandet.

Tack vare SSAB:s nya material har vikten på skoporna kunnat reduceras samtidigt som slitstyrkan ökats. Detta medför mindre bränsleförbrukning i kombination med längre livslängd.

– Det blir betydligt mer pengar kvar i plånboken. Mindre vikt innebär mindre bränsle och mindre slitage på maskinen är mer pengar över för våra kunder, säger Sven Lans.

På Svenska Maskinmässan kommer Götene Ufo AB även att visa ett flertal av andra typer av kvalitetsredskap till grävmaskiner och hjullastare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078