23948sdkhjf

Byggjätten behöver folk

Det blir mycket jobb i Göteborgsregionen framöver, bara NCC räknar med att det krävs tusen personer till under de kommande åren, om företaget ska klara sina åtaganden på byggsidan.

NCC kommer att behöva rekrytera 500-600 personer i Västra Götaland under de kommande fem åren, till det kommer lika många till hos underentreprenörer och bemanningsbolag.

Det berättade företagets koncernchef när NCC Dome of Visions invigdes i juni.

– Västra Götaland är en viktig och expansiv region för oss. Behovet är stort av infrastruktursatsningar och fler bostäder och givet att vi fortsätter att växa i samma takt kommer vi att behöva rekrytera mellan 500 och 600 personer i regionen, säger Tomas Carlsson, koncernchef för NCC, i ett pressmeddelande.

Det händer mycket i Göteborg och hela västra Götalandsregionen och NCC har byggt upp en stor orderstock, enligt pressmeddelandet handlar det om cirka tio miljarder i pågående bygg- och anläggningsprojekt i västra Sverige.

Byggbranschen har en avgörande roll när det kommer till regionens fortsatta tillväxt. Det handlar om alltifrån infrastruktur till kontor, skolor, sjukhus och bostäder, säger Tomas Carlsson.

Läs mer om: NCC
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094