23948sdkhjf

Bland maskiner och entusiaster på Entreprenad Live

Maskiner, maskiner – och åter, maskiner.
När det vankas Entreprenad Live samlas entusiasterna för att grotta ner sig i grävare, krossverk, skopor. Och mycket mer.

Årets upplaga går av stapeln på det gamla flygfältet Säve utanför Göteborg. Under tre dagar, från idag torsdag och till lördag, visar utställarna upp sina produkter, samtalar med kunder och intressenter och nördar maskiner så långt det bara går.

Och nog var intresset högt alltid. Överallt stod maskiner i alla dess storlekar - från små handdrivna enheter till mekanisk muskelkraft stark nog att lyfta tonvis av grus, sten och makadam.

Ett av de företag som besökte årets Entreprenad Live var it-startupen Smartdok som, dessutom, nyligen förvärvat av Visma. Deras produkt hjälper bolag med att klocka varuförbrukning, service och underhåll, verktygsöversikt, dokumentation i form av bilder och checklistor, order och inte minst personalliggare.

– Vi är partners med mässarrangörerna och det är vårt system som driver hela mässan, berättade företagets vd Steffen Nerdal. Han tillade:

– Tack vare Smartdok kan alla utställare få sina leveranser på ett smidigare, och smartare sätt.

För att få en känsla av hur mässan var kan du klicka på bildspelet till höger.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078