23948sdkhjf

Brittisk fotboll ska sälja yrkeskläder

Reklam på brittiska fotbollsarenor ska ge Blåkläder en kick ut på den globala scenen.

Klockan var 17:35 lokal tid den 15 september när Blåkläder gjorde avspark i sin ambition att bli ett ledande varumärke inom yrkeskläder i först Europa och så småningom även globalt. Platsen var Vicarage Road i Watford, där hemmalaget hade hunnit drygt fem minuter in i sin match mot Manchester United, när Blåkläders för oss välkända logotype exponerades för åskådare på plats och via tevesändningar.

Det snart 60-åriga företaget har en stark ställning i Norden, men gör nu en storsatsning för att växa även globalt. Verktyget är inledningsvis LED-reklam på fotbollsarenor i England och Wales under resten av säsongen. Det innebär kontaktytor på hisnande 4,5 miljarder människor runt om i världen, enligt företagsledningens beräkningar.

Detta visar att vi verkligen menar allvar med att försöka bli det ledande varumärket för yrkeskläder i Europa. Vi har under många år arbetat hårt med att bygga upp Blåkläder till den marknadsledande aktören i Norden, och där är vi nu. Vi känner en stor stolthet över att vi nu syns på en sådan arena och i ett sådant forum som Premier League. Det är fantastiskt häftigt och ger en boost i självförtroende för hela företaget och hjälper oss i vår långsiktiga strategi att bli världsledande, säger företagets globala marknadschef Kalle Larsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063