23948sdkhjf

Bobcat vässar eftermarknaden

Snabbare service och distribution av reservdelar utlovas nu när Bobcats nya distributions- och reservdelscentrum öppnat i tyska Halle.

Investeringen har gjorts för att tillmötesgå krav och önskemål från en växande skara återförsäljare och kunder i EMEA – Europa, Mellanöstern och Afrika – där företaget nu säger sig ha 180 återförsäljare spridda över 75 länder.

Den nya anläggningen är cirka 43 000 kvadratmeter stor och inrymmer i runda tal 150 000 olika reservdelar och komponenter. Etableringen har valts bland annat med hänsyn till närbelägna motorvägar och inte minst flygplatsen i Leipzig som ska säkra kunderna snabb tillgång till de detaljer som behövs. Samtidigt betonar företaget att placeringen också är ett tecken på den tyska marknadens stora strategiska betydelse.

Paulo Florindo, som ansvarar för eftermarknaden i EMEA för Doosan Bobcat, säger att anläggningen sysselsätter cirka 130 personer, vilket ska säkerställa att kunderna får vad de än kan tänkas behöva snabbt och med stor flexibilitet.

Det nya distributionscentret är ett nytt steg för att förbättra servicen till våra kunder. Den höga tillgängligheten av reservdelar garanterar våra kunder snabba leveranser och kortast möjliga ståtid, lovar Paulo Florindo

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079