23948sdkhjf

Rototilt ska nå ut ännu bättre

Rototilt förstärker sin organisation med en kommunikationschef värvad från A3.

Rototilts satsningar, både i Sverige och utomlands har inneburit att företaget behöver förstärka sin marknadsorganisation.

– Rototilt växer snabbt internationellt och kommer satsa ännu mer på olika typer av marknadsaktiviteter, både digitalt och traditionellt, säger Per Väppling marknads- och försäljningschef hos Rototilt, i ett pressmeddelande.

Företaget har därför rekryterat Johan Westermark som kommunikationschef med ansvaret för både extern och intern kommunikation.

– Johan kommer att bidra med sin erfarenhet och bakgrund inom digitala kanaler och som förstärkning i vår kommunikation till våra nya marknader och säljbolag, säger Per Väppling.

Johan Westermark har erfarenhet inom varumärkesstrategier, PR, affärsutveckling och internationella relationer och kommer närmast från A3 där han arbetat både som marknadschef och kommunikationschef.

–  Jag slogs direkt av ambitionen och stämningen på Rototilt. Innovation, utmaning och tillväxt ligger i företagets DNA, vilket ligger nära den typen av bolag jag jobbat med tidigare. Jag hoppas kunna bidra till företagets framgångsresa med min breda erfarenhet från kommunikation och att ha jobbat i andra branscher, säger Johan Westermark i pressmeddelandet.

Johan Westermark kommer att leda marknadskommunikationsavdelningen och tillträder sin nya tjänst i mitten av januari 2019.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078