23948sdkhjf

Entreprenad breddar läsekretsen

Leveranstidningen Entreprenads upplaga kommer 2019 att öka till cirka 8 500 exemplar.

Vid årsskiftet integreras Leveranstidningen Entreprenad med Direktkontakt Entreprenad. Det märks mest för Direktkontakt Entreprenads abonnenter som efter årsskiftet i stället kommer att få Leveranstidningen Entreprenad hem i brevlådan. I praktiken innebär det att Leveranstidningen Entreprenads upplaga ökar till cirka 8 500 exemplar, säger Magnus Kepinski, vd för Nordiske Medier i Stockholm.

Leveranstidningen Entreprenad har i snart två år ingått i tidningskoncernen Nordiske Medier som är Nordens största renodlade B2B-förlag med cirka 200 anställda i Norge, Danmark och Sverige. Förlaget som ägs av Nordjyske Medier omsätter cirka 300 miljoner svenska kronor och satsar brett på såväl media som event inom stora delar av näringslivet.

Primärt driver företaget en tidning inom vart och ett av de segment där det är aktivt. Ett undantag är anläggningssidan där förlaget i Sverige driver både Direktkontakt Entreprenad från Göteborg och Leveranstidningen Entreprenad från Lidingö.

Det är en lösning som inte är helt optimal och därför väljer vi att integrera de båda tidningarna och i fortsättningen distribuera Leveranstidningen Entreprenad till båda abonnentgrupperna, säger Magnus Kepinski.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063